Григорій Козловський готує для захисників України різдвяний подарунок

Львівський меценат і підприємець Григорій Петрович Козловський

Незабаром 45-та окрема артилерійська бригада Збройних сил України отримає безпілотний комплекс «Посейдон». Це найкращий у своєму класі безпілотник. Його унікальність в тому, що він невидимий для ворожих радарів і може виконувати бойові завдання глибоко в тилу ворога, на відстані 150 кілометрів. Для розгортання комплексу оператору потрібно лише 10 хвилин.

Григорій Козловський надав допомогу 45-й окремій артилерійській бригаді Збройних Сил України
Григорій Козловський надав допомогу 45-й окремій артилерійській бригаді Збройних Сил України

Григорій Козловський — ініціатор такого подарунку. Відомий львівський меценат і бізнесмен підкреслив, що його дії спрямовані на нашу Перемогу. «Футбольний клуб «Рух» налаштований націоналістично, це бандерівський, по-справжньому львівський, галицький клуб. Ми всі «заточені” на Перемогу та на те, щоби допомагати нашим славним воїнам. А запах цієї Перемоги вже відчутний. І жодні блекаути чи обстріли українців нас не злякають», — відзначив почесний президент ФК «Рух» (Львів) та меценат Григорій Козловський.

45-та окрема артилерійська бригада отримала зимові шини від Григорія Козловського

Портативність, мобільність, оснащення тепловізорами та якісною ізраїльською оптикою робить «Посейдон» дуже ефективним для здійснення таємних операції. Це буде особливий різдвяний подарунок.

Роман Устрицький вдячний за допогу Григорію Козловському

Поки що ж військові 45-ї артбригади отримали для виконання специфічних завдань обладнання верхолаза. А ще Григорій Козловський забезпечив військовим повноцінного автосервісом.

Молодший сержант, начальник складу автомобільної служби 45-ої окремої артилерійської бригади ЗСУ Роман Устрицький подякував меценату за допомогу. «Дуже важливим для нас є гідравлічний прес, тому що ми будемо запускати ремонтну майстерню. Ми маємо з минулої партії допомоги шиномонтаж, шинобалансувальний стенд. Тому матимемо повноцінний сервісний центр для обслуговування всієї техніки. А завдяки обладнанню верхолаза виконуватимемо різні таємні завдання», — зазначив Роман Устрицький.

Тепер військові самотужки перевзуватимуть свої авто. Тим більше, що зимову гуму також вже знайшли. Хоча, це було досить непростим завданням. Адже колеса для військових вантажівок раніше купувалися у Білорусії

«Постійно спілкуюся з Маркіяном Лопачаком, він є моїм головним координатором щодо проблем, які потрібно закривати в «45-ці». На теперішній момент проблема номер один — колеса до вантажівок, тому що є великий розхід, зокрема, через осколки. Навіть не міг подумати, що в Україні фактично немає таких коліс. Ми знайшли вже 40 комплектів, 20 є тут, іще 20 доїжджає», — зазначив Григорій Козловський.

--

--

Український бізнесмен, меценат, засновник та ідейний натхненник ФК “Рух” Львів, волонтер, керівник Благодійного фонду “Домівка”