Юні львівські футболісти академії «Рух» стали переможцями міжнародного турніру Number One Cup

Вихованці футбольної Академії «Рух» U-13 , засновником якої є відомий меценат та підприємець Григорій Козловський взяли участь у міжнародному турнірі Number One Cup. В фіналі змагань, які пройшли у польському Вроцлаві «Рух» U-13 переміг португальський ФК «Спортінг».

Григорій Козловьский зазначив: «Наша команда «Рух» U-13 продемонструвала топ-рівень і перемогла у турнірі! «Рухівці» зайняли перше місце на груповому етапі, в 1/4 фіналу «жовто-чорні» стали кривдниками «Порту», у півфіналі перемогли «Парму», а у фіналі здолали «Спортінг»!».

У перший день турніру «жовто-чорні» перемогли однолітків з чеської «Млади Болеслав» з рахунком 2:0 завдяки голам Кочури та Кушніра. З аналогічним рахунком львів’яни перемогли і польську «Лехію» — голами відзначились Кочура та Грицюк. Польське «Добре Място» «рухівці» розгромили з рахунком 5:0, а голи забивали Грицюк, Ксьонджик та Гуль, тоді як Горін забив два голи.

У другий день змагань «Рух» U-13 зіграв завершальні матчі групового етапу. Та в підсумку, «жовто-чорні» блискуче пройшли свою групу, здобувши 4 перемоги у 5 матчах з різницею голів 11–2. Найкращим бомбардиром команди на груповому етапі стали Шаїн Кочура та Горін, які забили по 3 голи.

У чвертьфіналі підопічні старшого тренера «Руху» U-13 Олега Легана зустрілись із «Порту». Напружена гра в основний час закінчилась нічиєю 0:0. Втім у серії пенальті львів’яни здолали португальців — 3:2.

А в півфіналі Number One Cup «рухівці» зіграли з італійською «Пармою». В результаті «Рух» U-13 переміг суперників з рахунком 3:2.

У фіналі Number One Cup вихованці Академії були точнішими та перемогли португальців з рахунком 3:2 .

Засновник футбольної академії Григорій Козловський привітав футболістів та тренерів з чудовою грою та відзначив високий рівень вихованців Академії.

козловский григорий петрович

“Наші вихованці — це наше майбутнє! І саме у такі моменти розумієш, що ми рухаємось правильним шляхом! Щиро вітаю і дякую тренерському штабу та гравцям «Руху» U-13! Ви гідно представили нашу Академію на міжнародному рівні!” — резюмував Григорій Козловський.

--

--

Український бізнесмен, меценат, засновник та ідейний натхненник ФК “Рух” Львів, волонтер, керівник Благодійного фонду “Домівка”